ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОДЕЉЕЊСКЕ СТАРЕШИНЕ ТРЕЋЕГ РАЗРЕДА, УЧЕНИКЕ ТРЕЋЕГ РАЗРЕДА И ЊИХОВЕ РОДИТЕЉЕ

 

 

          На састанку који сам имао 2. јуна ове године са представницима агенције Путник-травел у Београду разматрали смо статус екскурзије ученика садашњег трећег разреда у Италију која је требало да се реализује од 4. до 12. септембра 2020. године.

          Полазећи од тога да је Министарство просвете забранило извођење екскурзија у иностранство до 31. августа ове године, сагласили смо се да се ова екскурзија неће моћи да изведе у предвиђеном термину, од 4. до 12. септембра 2020. године.

          Уколико Министарство просвете у наредном периоду дозволи реализацију екскурзија у иностранство у првом полугодишту школске 2020/2021. године нови термин за реализацију екскурзије је од 16. до 24. октобра 2020. године. Уколико се екскурзије у иностранство одобре тек у 2021. години, термин за реализацију је од 9. до 17. априла 2021. Године.

          У том смислу ученици не треба даље да врше уплату рата за екскурзију, а динамику уплате и број рата који треба уплатити пре извођења екскурзије одредићемо када будемо знали тачан термин извођења екскурзије.

          Наша жеља и намера је да се ова екскурзија реализује али с обзиром на новонасталу ситуацију пратићемо званична упутства Министарства просвете и уколико буде промена, на заједничком састанку одељењских старешина и представника родитеља донећемо одлуке о којима ће бити обавештени сви ученици и њихови родитељи.

У Чачку, 4. јуна 2020. године                                      Директор школе,

                                                                                      __________________

                                                                                      Иван Ружичић, проф.

Претрага